Bli en av oss på A-Bilar!

A-Bilar är återförsäljare för Kia i Arvika och dessutom auktoriserad  verkstad för Nissan. Vi är 9 anställda och omsätter 60 mkr. Företaget startades 1990 och har hela tiden växt vad gäller omsättning och lokaler. Vi lägger stor kraft på att kunderna ska känna sig trygga och att de får den hjälp de verkligen vill ha. Vår vision är att ha nöjdast kunder inom vårt försäljningsområde och att ha kul med motiverade, engagerade och duktiga medarbetare.

Vi söker nu en personbilstekniker

Vår försäljning av personbilar har varit mycket framgångsrik. Fler bilar ute på vägarna innebär mer jobb på vår verkstad och vi behöver därför förstärka med en riktigt duktig tekniker.
För att passa in måste du vara utbildad fordonstekniker och ha jobbat som det under flera år. Du ska klara att jobba självständigt med alla förekommande jobb från enklare service till avancerade felsökningar. Datavana och minst B-körkort är en förutsättning. Meriterande är att ha arbetat med våra märken.

Du är en person med yrkesstolthet, stort kunnande och egen drivkraft. Du förstår vikten av att göra det lilla extra för kunderna och det visar du genom att ta ansvar för dina uppgifter, vara noggrann och vara en positiv kraft på verkstaden.

Tycker du att det är något för dig så skickar du din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till A-Bilar AB, Blästervägen 8, 671 41 Arvika senast 15 februari 2018.
Märk din ansökan med "Personbilstekniker".

Vi gör urval och intervjuer löpande, och hittar vi rätt tillsätter vi tjänsten innan sista ansökningsdagen.

  • Hits: 218

A-Bilar fortsätter som verkstad för Nissan, men slutar sälja nya Nissan

Från 1 oktober slutar A-Bilar att sälja Nissans person- och transportbilsprogram.

Vi fortsätter däremot att vara auktoriserad verkstad för Nissans produkter.

Vad betyder det för dig som Nissan-ägare?
Vårt beslut är att sluta sälja Nissan, inte att skiljas från dig som kund. Du är viktig för oss och vi hoppas att du vill fortsätta att göra dina bilaffärer på A-Bilar. Du kan på samma sätt som tidigare fortsätta att serva och reparera din Nissan hos oss. Vi hanterar garantier och servar bilarna enligt Nissans anvisningar med deras originaldelar.

Varför väljer vi att sluta sälja Nissan?
De krav som representanterna för våra idag tre märken ställer gör det omöjligt för oss att ytmässigt få plats och få en godtagbar lönsamhet med de investeringar som måste göras för att uppfylla alla standards. Vi har därför tvingats välja att satsa på ett märke och det är Kia. Kia har idag ett heltäckande modellprogram och är Sveriges tredje mest sålda bilmärke.

Vi hoppas att du trivs som kund hos oss och att vi får möjlighet att sälja och göra service på dina bilar i många år framöver.

  • Hits: 266
Copyright © 2017 A-Bilar i Arvika. Alla rättigheter reserverade.

enfini solutions
enfini solutions