Bli en av oss på A-Bilar!

A-Bilar är återförsäljare för Kia i Arvika och dessutom auktoriserad  verkstad för Nissan. Vi är 9 anställda och omsätter 60 mkr. Företaget startades 1990 och har hela tiden växt vad gäller omsättning och lokaler. Vi lägger stor kraft på att kunderna ska känna sig trygga och att de får den hjälp de verkligen vill ha. Vår vision är att ha nöjdast kunder inom vårt försäljningsområde och att ha kul med motiverade, engagerade och duktiga medarbetare.

Vi söker nu en personbilstekniker

Vår försäljning av personbilar har varit mycket framgångsrik. Fler bilar ute på vägarna innebär mer jobb på vår verkstad och vi behöver därför förstärka med en riktigt duktig tekniker.
För att passa in måste du vara utbildad fordonstekniker och ha jobbat som det under flera år. Du ska klara att jobba självständigt med alla förekommande jobb från enklare service till avancerade felsökningar. Datavana och minst B-körkort är en förutsättning. Meriterande är att ha arbetat med våra märken.

Du är en person med yrkesstolthet, stort kunnande och egen drivkraft. Du förstår vikten av att göra det lilla extra för kunderna och det visar du genom att ta ansvar för dina uppgifter, vara noggrann och vara en positiv kraft på verkstaden.

Tycker du att det är något för dig så skickar du din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till A-Bilar AB, Blästervägen 8, 671 41 Arvika senast 15 februari 2018.
Märk din ansökan med "Personbilstekniker".

Vi gör urval och intervjuer löpande, och hittar vi rätt tillsätter vi tjänsten innan sista ansökningsdagen.

  • Hits: 136
Copyright © 2017 A-Bilar i Arvika. Alla rättigheter reserverade.

enfini solutions
enfini solutions