A-Bilar grundades 1990 då Arne Lundgren, som var möbelförsäljare, tyckte att bilbranchen lockade mer. Bilar hade alltid varit ett stort intresse för Arne.

A-Bilar startade sin verksamhet på Blästervägen 9 i en lite mindre lokal, som ändå var fullt tillräcklig för den volym som var då. Nybilsmärken var då Nissan, Citroën och Mercedes.

Tiden gick och volymen ökade, så större lokaler och mer arbetskraft blev till slut ett måste. 1999 började ett nybygge ta form på Blästervägen 8, och i februari 2000 var det dags att öppna dörrarna för första gången.
2005 försvann Mercedes som nybilsmärke från A-bilar och 2006 tog A-bilar in märket Kia som har varit en total succé. Samma år byggde A-Bilar även verkstad till Nissan och Kia.

A bilar exterior från hemsida

A-Bilar är en fullservice-anläggning. Kunden som köper en bil hos oss skall självklart också få service hos oss och då är kunden under A-bilars tak och det skall kännas tryggt.

Vi lägger mycket kraft på att kunderna skall känna sig trygga och att dom har fått den hjälp dom verkligen vill ha. I dag är det totalt 10 st som jobbar hos A-bilar.

  • Hits: 318
abilararvika

abilararvika

Äntligen är de här, de nya laddhybriderna från Kia! Helgen 2-3 september är det premiär, och vi håller extra helgöppet: Lördag 10:00 - 14:00 Söndag 11:00 - 14:00 Varmt välkomna! #abilararvika #kia #kianiro #kiaoptima #kiamotorssweden #plugin #laddhybrid
abilararvika

abilararvika

Nu börjar sommaren på A-Bilar, vilket innebär att bilhallen är stängd på lördagar från 10 juni till 19 augusti. Alla andra dagar har vi öppet precis som vanligt. En skön sommar önskar vi er! ☉ #abilararvika #arvika #kiamotorssweden #citroen #nissan #öppettider
abilararvika

abilararvika

Onsdag 24 maj stänger verkstad och bilhall 16:30. På torsdag 25 maj är det Kristi himmelfärdsdag och vi har stängt. På fredag 26 maj är verkstaden stängd, men bilhallen håller öppet som vanligt. En fin vecka önskar vi er alla! #abilararvika #arvika #öppettider
abilararvika

abilararvika

Till helgen är det premiär för nya Kia Picanto. Vi har extra helgöppet, så du kan upptäcka denna pärla. Lördag 10:00 - 14:00 Söndag 11:00 - 14:00 Välkommen! #abilararvika #kia #picanto #kiapicanto #kiamotorssweden #arvika
abilararvika

abilararvika

En härlig påskhelg önskar vi alla våra följare! Skärtorsdag 13/4 stänger vi kl 15:00, och sedan öppnar vi igen på tisdag 18/4 med ordinarie öppettider. Röda dagar och påskafton har vi alltså stängt. Glad påsk!
abilararvika

abilararvika

... och här står en Kia och väntar på en lycklig ägare! #abilararvika #kia #kiamotorssweden #ceed #arvika
Copyright © 2017 A-Bilar i Arvika. Alla rättigheter reserverade.

enfini solutions
enfini solutions