"A-Bilar är en fullserviceanläggning. Kunden som köper en bil hos oss skall självklart också få service hos oss och då är kunden under A-bilars tak och det skall kännas tryggt"
Timmi Rask, försäljningschef

 

A-Bilar grundades 1990 då Arne Lundgren, som var möbelförsäljare, tyckte att bilbranchen lockade mer. Bilar hade alltid varit ett stort intresse för Arne.

A-Bilar startade sin verksamhet på Blästervägen 9 i en lite mindre lokal, som ändå var fullt tillräcklig för den volym som var då. Nybilsmärken var då Nissan, Citroën och Mercedes.

Tiden gick och volymen ökade, så större lokaler och mer arbetskraft blev till slut ett måste. 1999 började ett nybygge ta form på Blästervägen 8, och i februari 2000 var det dags att öppna dörrarna för första gången.
2005 försvann Mercedes som nybilsmärke från A-bilar och 2006 tog A-bilar in märket Kia som har varit en total succé. Samma år byggde A-Bilar även verkstad till Nissan och Kia.

Vi lägger mycket kraft på att kunderna skall känna sig trygga och att dom har fått den hjälp dom verkligen vill ha. I dag är det totalt 10 st som jobbar hos A-bilar.

A bilar exterior från hemsida

  • Hits: 512
Copyright © 2017 A-Bilar i Arvika. Alla rättigheter reserverade.

enfini solutions
enfini solutions