Fulladdad privatleasing

Kia Social Post Privatleasing Range 5

Laddhybrider från 2 995 kr/mån
(ord. pris 3 995 kr/mån)

Just nu kan du privatleasa en laddhybrid från Kia från endast 2 995 kr i månaden.
Du och miljön har mycket att vinna på att din nästa Kia blir laddbar. Låga pendlingskostnader och lägre skatt i kombination med tyst körupplevelse på el och minskade utsläpp vid körning – det kallar vi en fulladdad privatleasingdeal. Frihetskänslan, den ingår också såklart. Beställ redan idag på kia.com eller kontakta oss på A-Bilar.

Generös familjekombi Kia Ceed SW Plug-In Hybrid – 2 995 kr/mån

Kia CeedSW PHEV Produktbild med splash II

Privatleasa populära familjekombin Kia Ceed SW som laddhybrid!
Här finns gott om utrymme för hela familjens aktiviteter och sommaräventyr. Med Kia Ceed SW Plug-In Hybrid kan du även njuta av en säkrare körning genom autobroms med fotgängar- och cyklistskydd, adaptiv farthållare och helljusassistans.
Upptäck en generös och trygg familjekombi med upp till 50 km på el – nu till otroliga 2 995 kr/mån.
Gäller till och med 31 maj 2020.

Rymlig crossover Kia Niro Plug-In Hybrid – 3 395 kr/mån

Kia Niro PHEV Produktbild med splash II

Söker du en crossover med gott om utrymme för både vardag och fritid? Med maximal komfort och där vardagskörningen kan gå på el?
Då är Kia Niro Plug-In Hybrid bilen för dig. En rymlig crossover med en dragvikt på 1 300 kg. Dessutom tar den dig upp till 49 kilometer på el.
Gäller till och med 31 maj 2020

Sportiga crossovern Kia XCeed Plug-In Hybrid – 3 795 kr/mån

 Kia XCeed PHEV Produktbild med splash II

Upptäck en sportig spelare fullmatad med teknik och körglädje.
Kia XCeed Plug-In Hybrid är utrustad med UVO Connect – en tjänst som länkar samman bil och förare ytterligare. Du kan från distans bland annat se var bilen befinner sig, låsa upp bilen och få värdefull information om fordonsstatus. Förutom teknik är det design som står i fokus för denna karaktär som drar blickarna till sig.
Privatleasa laddhybriden Kia XCeed till kampanjpris!
Gäller till och med 31 maj 2020

Stora familjekombin Kia Optima SW Plug-In Hybrid – 3 995 kr/mån

Kia OptimaSW PHEV Produktbild med splash II

Att privatleasa laddhybriden Kia Optima Sportswagon innebär ett batteri av fördelar – för hela familjen.
En stor familjekombi med såväl rymlig kupé som rymligt lastutrymme. Du kan lasta 440 liter i bagaget, och med nedfällda säten får du in hela 1 574 liter. Inte tillräckligt? Kia Optima har en godkänd dragvikt på hela 1 500 kg. Res med rymd och kom långt på el – denna laddhybrid har en räckvidd på upp till 53 km på el.
Gäller till och med 31 maj 2020

Kia CeedSWPHEV Front 900x600
Kia Niro PHEV 900x600
Kia XCeed Rear 900x600
Kia OptimaSW PHEV 900x600
En bra affär blir ännu bättre

Kia Privatleasing är en bra affär. Och när du privatleasar en laddhybrid blir den ännu bättre. Lägre bränslekostnader och lägre skatt bidrar till att den totala månadskostnaden minskar. Dessutom får du en tyst körupplevelse på el och minskade CO2-utsläpp vid körning. Du behöver inte binda upp pengar i ett bilköp och kan istället använda dem till dina favoritintressen. Du leasar en Kia under 36 månader mot en månadsavgift och när avtalstiden är slut kan du välja en ny Kia om du vill, vilket många gör.

Kia Niro PHEV man mindre

Kia Privatleasing checkar alla boxar:

check boxar

Kia 7 med bil mindre

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt.

Erbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m. 31/5 2020 eller så långt lagret räcker. Bränsleförbrukning blandad körning Ceed SW Plug-In Hybrid 1,3 l/100 km, CO2-utsläpp 29 g/km; XCeed Plug-In Hybrid 1,7 l/100 km, CO2-utsläpp 38 g/km; Niro Plug-In Hybrid 1,4 l/100 km, CO2-utsläpp 31 g/km; Optima SW Plug-In Hybrid 1,5 l/100 km, CO2-utsläpp 34 g/km enligt körcykeln WLTP. *Privatleasing: 36 mån, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 4 500 mil, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker. Slitagedelar, övriga reservdelar och ev. tillval från kund ingår inte i priset. Fordonsskatt betalas av kunden. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.

Boka provkörning

  • Hits: 531
Copyright © 2017 A-Bilar i Arvika. Alla rättigheter reserverade.

enfini solutions
enfini solutions