Framtiden i våra händer - nu lanserar vi två nya laddhybrider

Nu lanserar vi två nya laddhybrider i vår populära Ceed-familj. Både familjekombin Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och den sportiga crossovern Kia XCeed Plug-In Hybrid erbjuder långa räckvidder på el. Idag är varannan såld Kia elektrifierad och faktum är att vi har det lägsta CO2-snittet av Sveriges tio största bilmärken*, en position dessa nya modeller hjälper till att stärka.

Välkommen till en laddbar värld.

Ceed laddbyhrider Skater mindre

 • Ceed laddhybrider

  Info om bilen - Ceed SW Plug-In Hybrid

  Med plats för allas vinter.

  Upptäck vår storsäljande familjekombi i alldeles nytt utförande. Nu är det premiär för Kia Ceed SW som laddhybrid med upp till 50 km räckvidd på el. Dessutom får du hela 437 i lastutrymme och upp till 1 506 liter om det delbara (40/20/40) ryggstödet fälls helt, vilket innebär att du har gott om utrymme för hela familjens vinteraktiviteter. UVO Connect, som gör det enkelt att koppla mobilen till bilen, finns som tillva

  1.6 GDi PLUG-IN HYBRID141 HK DCT ADVANDE PLUS INTRODUKTIONSPRIS
  REK. FRÅN: 339.900 KR
  Avdrag för klimatbonus 39.294 kr ej inräknad**

  PRIVATLEASING REK. FRÅN: 3.995 KR***

  Kia Ceed SW Plug In Hybrid Produktbild beskuren

  Info om bilen – XCeed Plug-In Hybrid

  Kia XCeed Plug-In Hybrid – En ny väg framåt

  Snart kommer Kia XCeed som Plug-In Hybrid, men redan nu kan du förboka den hos oss. Upplev denna sportiga crossover som sticker ut i allt från utformningen av den distinkta grillen, de unika led-strålkastarna och 3D-baklyktorna till de sofistikerade aluminiumfälgarna. Kia XCeed Plug-In Hybrid är standardutrustad med telematiksystemet UVO Connect, så att du enkelt kan koppla ihop din bil med mobilen.

  1.6 GDi PLUG-IN HYBRID 141 HK DCT ADVANDE PLUS
  INTRODUKTIONSPRIS REK. FRÅN: 369.900 KR
  Avdrag för klimatbonus 34.296 kr ej inräknad**
  (Preliminära siffror)

  Kia XCeed Plug In Hybrid Produktbild beskuren

  Boka provkörning

  CeedSW Plug In Hybrid Sunset mindre
  Kia Ceed SW Plug In Hybrid Baklucka
  Kia Ceed SW Plug In Hybrid Interiör mindre

  - Teknisk info

  Kör uppkopplat, tryggt och i framkant
  UVO Connect integrerar problemfritt din smartphone med din bil och dess infotainmentsystem för en säker och bekväm körupplevelse. Dessutom kommer du känna dig trygg på vägarna med säkerhetsfunktioner som autobroms med fotgängar- och cyklistskydd, filhållningsassistans, parkeringssensor bak och helljusassistans. Självklart är eluppvärmd läderratt standard.

  CeedSW Plug In Hybrid Speed mindre
  Kia Laddning mindre

  Boka provkörning

  Kias 7-åriga nybilsgaranti.

  Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4

  Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

  Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

  Erbjudandena gäller levererade bilar t.o.m. 29/2-2020 eller så långt lagret räcker. Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal och gäller endast lagerbilar. Bränsleförbrukning blandad körning Kia Ceed SW Plug-In Hybrid 1,3 l/100 km, CO2-utsläpp 29 g/km; XCeed Plug-In Hybrid 1,6 l/100 km, CO2-utsläpp 36 g/km enligt körcykeln WLTP. Preliminära siffror.
  *Källa Vroom jan-okt 2019.
  **Exklusive klimatbonus som beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och kan vara lägre för juridiska personer än angivna belopp.
  ***Privatleasing: 36 mån, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 4500 mil, övermil debiteras. Slitagedelar, reservdelar och ev. tillval från kund ingår inte i priset. Fordonsskatt betalas av kunden. Uppläggning- & fakturaavg. tillkommer. Sedvanlig kreditprövning sker.
  Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.


  Copyright © 2017 A-Bilar i Arvika. Alla rättigheter reserverade.

  enfini solutions
  enfini solutions