Helt nya Kia XCeed

Något utöver det vanliga

Helt nya Kia XCeed är en sportig crossover som verkligen drar blickarna till sig. Den kombinerar det praktiska hos en SUV med en vass design och en riktigt skön körupplevelse. Dessutom är den förberedd för UVO Connect med uppkopplade tjänster. Snart kommer den även som plug-in hybrid. En bil väl värd att upplevas.

Kia XCeed Linkad FB

1.4 T-GDi 140 HK ADVANCE
REK. PRIS FRÅN 256.500 KR
Introduktionspris rek. från: 236.500 kr

Utrustad med bl.a. 18” aluminiumfälgar, ACC 2-zons klimatanläggning, autobroms, Bluetooth® med röststyrning, 10,25” pekskärm med navigationssystem och spegling av mobiltelefoner via Apple CarPlay™ och förberedd för Android Auto™, backkamera med dynamisk projicering, eluppvärmbar och justerbar läderklädd ratt, fäll-/delbart ryggstöd bak (40/20/40), helljusassistans automatisk avbländning, aktiv filhållningsassistans och trötthetsvarnare.

UPPGRADERA TILL ADVANCE PLUS
INKL. DCT: 34.900 KR

Kommer snart även som laddhybrid

Boka provkörning

Kia XCeed Karusell 2
Grill
Ju mer du tittar på designen av fronten på helt nya Kia XCeed, desto mer imponerande är den. Detaljer som de horisontella luftbladen i grillen höjer utseendet och förbättrar luftintaget. En diskret främre hasplåt i matt krom samspelar med grillen och ger fronten ett kaxigt uttryck.
Kia XCeed Karusell 4
10,25" pekskärm med navigation. Förberedd för UVO Connect
Tack vare den sömlösa 10,25" pekskärmen med navigation kan du alltid ta den snabbaste vägen till ditt nästa äventyr. Förberedelsen för UVO Connect, ett telematiksystem som kopplar ihop bilen med omvärlden och din mobil, ger dig tillgång till en rad avancerade system som förhöjer resan ytterligare.
Kia XCeed Interior 1080x1080
Design i detaljerna
Ännu mer spännande interiör får du med det valbara Yellow-Pack med gula sömmar i honungsmönster, stilfulla gula detaljer på instrumentbrädan och dörrpaneler samt svart tak.
Kia XCeed Karusell 6 liten
Snart laddbara
Familjen Ceed får snart tillökning av två laddhybrider. Helt nya Kia XCeed Plug-In Hybrid lanseras i början av nästa år, anmäl ditt intresse redan idag.

 • Kia XCeed lansering

  Boka provkörning

  Kias 7-åriga nybilsgaranti.

  Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4

  Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

  Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

  Alla erbjudanden gäller levererade bilar t.o.m. 30/11 2019 eller så långt lagret räcker. Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal och gäller endast lagerbilar. Bränsleförbrukning blandad körning Kia XCeed 1.4 T-GDi DCT Advance Plus 5,9 l/100 km och CO2-utsläpp 134 g/km enligt körcykeln NEDC och 6,8 l/100 km och CO2-utsläpp 156 g/km enligt körcykeln WLTP. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Utrustning varierar beroende på version. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Med reservation för felskrivningar.

  Läs mer om XCeed på kia.com

  Copyright © 2017 A-Bilar i Arvika. Alla rättigheter reserverade.

  enfini solutions
  enfini solutions