Privatleasingerbjudande Kia

Kia Passioner kanot NT4A1745 02800

Kia Privatleasing - frihetskontraktet

Med Kia Privatleasing infinner sig en känsla av frihet. Du behöver inte binda upp pengar i ett bilköp, och kan istället använda dem till dina favoritintressen. Du leasar din Kia under 36 månader mot en månadsavgift som även inkluderar service och vägassistans – allt samlat på en faktura. När avtalstiden är slut väljer du en ny Kia om du vill. Dessutom kan du enkelt beställa bilen online på kia.com, eller varför inte besöka oss på Blästervägen i Arvika och välja din bil redan idag? Vägen till frihet ligger öppen.

Boka provkörning

Bilar

Några exempel på bilar du kan privatleasa hos oss:

Picanto mediumPicanto 1.0 Advance Plus
Kia Privatleasing från 1795 kr/mån
Rio mediumRio 1.2 Advance
Kia Privatleasing från 2095 kr/mån
Stonic mediumStonic 1.0 T-GDi Advance
Kia Privatleasing från 2495 kr/mån
Ceed mediumCeed 1.0 T-GDi Action
Kia Privatleasing från 2495 kr/mån
Ceed sw mediumCeed SW 1.0 T-GDi Advance
Kia Privatleasing från 2695 kr/mån

Serviceavtal

I Kia Privatleasing ingår ett serviceavtal som innefattar alla de punkter som man behöver kontrollera för att bilen ska bibehålla den goda kvalitet som Kia står för. Det ingår även en uppdatering av navigationen och förlängd assistans när du servar din privatleasade bil hos A-Bilar i Arvika eller en annan auktoriserad Kia-verkstad.

Range medium

Vägassistans

I Kia Privatleasing ingår Kia Assistans*. Det innebär att om du plötsligt inte kan starta bilen, eller blir stående i vägrenen med punktering är du bara ett telefonsamtal bort från assistans, 24 timmar om dygnet. Ett tips är att lägga in telefonnumret till Kia Assistans i telefonen direkt när du hämtar din nya bil, så är du rustad om oturen skulle vara framme.
*Kia serviceaktiverad assistans gäller för bilar som genomgått Kia Originalservice hos en auktoriserad Kia-verkstad från och med den 1 januari 2018.

0:- i kontantinsats

Vid Kia Privatleasing finns inget krav på kontantinsats.

Kia bilforsakring
Serviceavtal
Vagassistans

Boka provkörning

Kias 7-åriga nybilsgaranti.

Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Du som leasar en Kia omfattas såklart av Kias nybilsgaranti som gäller hela avtalstiden. Kvalitet att lita på helt enkelt.

Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/


Kia Privatleasing, 36 mån, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgifter. Rörlig ränta. Körsträcka enligt avtal, övermil debiteras om körsträckan överskrider avtalade mil. Sedvanlig kreditprövning sker. Slitagedelar, övriga reservdelar och ev. tillval ingår inte i priset. Fordonsskatt betalas av kunden. Uppläggning- & fakturaavg. tillkommer. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.

  • Hits: 10
Copyright © 2017 A-Bilar i Arvika. Alla rättigheter reserverade.

enfini solutions
enfini solutions