Tjänstebil Kia – ett smartare val

Om du vill ha en tjänstebil med snygg och prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, ja då ska du ta en närmare titt på Kia Business.

Här får du otroligt mycket för pengarna, oavsett vilken modell du väljer. Samtidigt ger vi dig ett lågt förmånsvärde, hög servicenivå och trygghet. Detta innebär att du får en fantastisk bil, samtidigt som du har pengar över till annat. I vårt breda modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

SMART
Det ska inte vara dyrt att ha en tjänstebil från Kia. Vi har prisvärda alternativ både för företaget och tjänstebilsföraren. Vi erbjuder mer utrustning och teknik, till ett bättre pris än vad många av våra konkurrenter gör. Du får garanterat valuta för pengarna. Det tycker vi är smart.

TYGGT
På Kia tummar vi aldrig på kvalitet eller prestanda, och vi tar vårt ansvar från fabrik hela vägen till våra serviceverkstäder. Det gör att du alltid får generösa garantier om du väljer en Kia som tjänstebil. Med hela 7-års nybilsgaranti, får du, ditt företag eller din arbetsgivare ett riktigt tryggt och bekymmersfritt bilägande.

KIA BUSINESS
Våra populära Business modeller är mycket väl utrustade versioner på våra mest populära tjänste- och företagsbilar. Dessa säljs endast till företag och har ett lågt pris anpassat för basbeloppsgränser och låga förmånsvärden. Kort sagt: Väljer du en Kia som tjänstebil, gör du ett smart val.

Boka provkörning

Boka provkörning - Tjänstebil Kia

Kontakta oss

A-Bilar Arvika

A-Bilar Arvika

Hitta hit
Timmi Rask

Platschef

0570 75 44 01

timmi@a-bilar.se