fbpx

Billån

Att finansiera sin bil ska vara enkelt, förmånligt och tryggt. Du får kreditbesked på plats och vi hjälper dig med allt det praktiska kring avtal & upplägg. Vi erbjuder både traditionellt billån och privatleasing via Santander. Be din säljare om råd rörande upplägg och val av finansiering.

Privatleasing

Kia Privatleasing är en bra affär. Och när du privatleasar en laddhybrid eller en helt eldriven bil blir den ännu bättre. Lägre bränslekostnader och lägre skatt bidrar till att den totala månadskostnaden minskar. Kontakta oss eller beställ din Kia privatleasingbil enkelt online med Mobilt BankID här.

Restskuld/lösen

Vill du byta in eller sälja en bil med kvarvarande skuld hos oss? Lugn – vi på A-Bilar hjälper dig!
När vi köper in en begagnad bil med kvarvarande skuld (så kallad restskuld) så löser vi alltid skulden. Lösenbeloppet dras då av från bilens inbytesvärde, och kunden får tillgodo övervärdet endera i en ny affär, eller utbetalas om det gäller ett rent inköp.
Som kund behöver du inte göra någonting om du har din bilfinansiering via våra samarbetspartners Santander/Kia Finans eller DnB. Har du ett annat finansbolag kan du däremot p.g.a banksekretessen själv behöva kontakta det för att begära ut en aktuell restskuld. De uppgifter som du behöver få reda på är:

  • Aktuell restskuld per tre dagars brytdatum från den dag du lämnar ifrån dig bilen
  • bg/pg dit skulden ska betalas
  • referensnummer för betalningen

Lösen företagsleasing

Är du företagare och ska byta in eller sälja din företagsleasing till oss? Som kund behöver du inte göra någonting om du har din bilfinansiering via våra samarbetspartners Santander/Kia Finans eller DnB. Har du däremot din finansiering hos ett annat finansbolag behöver du kontakta det och begära ut en lösenoffert. Lösenofferten måste vara ställd till A-Bilar, inte ditt företag, för att lösenförfarandet ska bli rätt. Skicka lösenofferten till din säljare.
Företagsleasing löses alltid per hel månad, i slutet av förfallomånaden.