Vad är elfarenhet?

Kia kan det här med elektrifierade bilar och över 70 % av Kias försäljning är laddbar. Det kallar Kia elfarenhet. Och den finns nu samlad i laddhybriderna Kia Niro, Ceed Sportswagon, XCeed och Sorento, samt elbilarna e-Niro och e-Soul. Njut av tystnaden och ta dig långt på el.

Välkommen till A-Bilar och provkör din elektrifierade favorit!

Kia Niro Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 3 295 kr/mån

Upplev en rymlig crossover!
Kia Niro Plug-In Hybrid är en populär laddhybrid som tar dig upp till 49 km på el. Perfekt när du åker till jobbet, skjutsar till träning eller ska storhandla. Tack vare tjänsten UVO Connect blir körningen smartare och med den 10,25” stora skärmen blir den dessutom smidigare. Njut av en tyst körupplevelse och färdas tryggt i en laddhybrid byggd på Kias långa elfarenhet.

 

Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 2 995 kr/mån

 Välj en generös och laddbar familjekombi! Laddbara Kia Ceed Sportswagon erbjuder ett stort lastutrymme för familjens alla vinteräventyr. Fördelarna med en laddhybrid är många och de flesta vardagskörningar kan göras på el.

 

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 3 295 kr/mån

Upptäck en sportig crossover som är fullmatad med teknik och körglädje. En karaktär som verkligen drar blickarna till sig. I den här bilen kombineras design och uppkoppling med fördelarna med laddhybridteknik.

 

Kia Sorento Plug-in Hybrid

Privatleasa nu fr. 6.450:-/mån

Laddhybriden är den perfekta bilen för dig som vill kombinera det bästa av två världar. Många av vardagskörningarna kan göras på el och vid längre resor övergår bilen till hybriddrift. Kia Sorento Plug-In Hybrid har en elektrisk räckvidd på upp till 57 km på en laddning.

Kia e-Niro

Privatleasa nu fr. 3.295:-/mån

Ska du skjutsa till träningen? Pendla till jobbet? Eller köra hela vägen till sommarstugan? Kia e-Niro är anpassad för både stadskörning och långresor ända upp till 45 mil på en enda laddning. Med en snabbladdare på 80 kW så laddas batteriet från 20 % till 80 % på 42 minuter. På tal om snabbt så hjälper motorn på 160 kW (204 hk) till att ta dig från 1-100 km på bara 7,8 sekunder. Det är prestanda som väl matchar det sportiga utseendet. Njut av en tyst körupplevelse och känslan av att inte släppa ut någon koldioxid alls när du kör.

Kia e-Soul

Privatleasa fr. 3.095:-/mån

En helt eldriven crossover. Njut av en tyst körupplevelse som tar dig upp till  452 km helt på el.
Kombinationen av en elbil med noll CO2 under körning och den omedelbara responsen från en elmotor och ett batteri som medger upp till 452 km, gör att en väldigt speciell känsla infinner sig. Accelerationen 0 till 100 km/h går på 7,9 sekunder och maxhastigheten är 167 km/h.

Kia Privatleasing – en bra affär blir ännu bättre
Kia Privatleasing är en bra affär. Och när du privatleasar en laddbar bil blir den ännu bättre. Låga pendlingskostnader och lägre skatt i kombination med tyst körupplevelse på el och minskade utsläpp vid körning. Dessutom har Kia just nu ett riktigt bra privatleasingerbjudande på flera laddbara bilar.

 

7 sköna år med Kia

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen.

Mer om Kias nybilsgaranti på kia.com

Erbjudandena bilar ordertecknade och registrerade senast den 30/9-2021, eller så långt lagret räcker, endast modellår 2021. Bränsleförbrukning blandad körning 1,6 l/100 km, CO2 -utsläpp 38 g/km, enligt WLTP. *Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%. **Privatleasing: 36 mån, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Rörlig ränta. Max körsträcka 4500 mil. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Sedvanlig kreditprövning. Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.

 

Boka provkörning

Boka provkörning - Elfarenhet

Kontakta oss

A-Bilar Arvika

A-Bilar Arvika

Hitta hit
Stefan Andersson

Säljare

0570 75 44 02

stefan@a-bilar.se

Andreas Renäng

Säljare

0570 75 44 03

andreas.renang@a-bilar.se

Timmi Rask

Platschef

0570 75 44 01

timmi@a-bilar.se