Nya Kia Rio, Picanto och Stonic

Triss i uppgraderingar från Kia! Nu kommer nya versioner av Kia Picanto, Rio och Stonic. Mer teknik, mer stilren design.

Körglädje av bara farten med nya Kia Picanto

Upptäck en stor personlighet i kompakt format! Nu finns nya Kia Picanto i en uppgraderad version med avancerad säkerhetsteknik som är hämtad från Kias större modeller. Utvändigt har modellen uppdaterats med en sportigare look. Den uppkopplade tjänsten UVO Connect som ger föraren värdefull realtidsinformation finns i GT Line-versionen.

Upplev nya Kia Rio – avancerad från start

Med stilrent utseende och storbilsteknik – säg hej till nya Kia Rio! Modellen kommer med hög utrustningsnivå som standard helt i nivå med den i större bilar. GT Line-versionen är dessutom uppgraderad med de senaste uppkopplade tjänsterna och mildhybridteknik som minskar motorbelastningen och därmed utsläppen.

Nya Kia Stonic – ger mer av livet

Är du redo för nya Kia Stonic? En kaxig crossover som ger mer av livet. Djärv design och sportig framtoning kombineras med komfort och bekvämlighet. Advance DCT-versionen kommer som mildhybrid vilket avlastar motorn och minskar utsläppen.

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer vi att vara med dig och din Kia hela vägen. Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

Boka provkörning

Boka provkörning - Nya Kia Rio, Picanto och Stonic

Kontakta oss

A-Bilar Arvika

A-Bilar Arvika

Hitta hit
Stefan Andersson

Säljare

0570 75 44 02

stefan@a-bilar.se

Andreas Renäng

Säljare

0570 75 44 03

andreas.renang@a-bilar.se

Timmi Rask

Platschef

0570 75 44 01

timmi@a-bilar.se